aloe vera.

Sunflower

Djurkommunikation, healing, rening av hem,

försäljning av Aloe Vera, massage & medial rådgivning

Aloe Vera

 

Aloe vera kan vara rena supermedlet för din hälsa - både på utsidan och insidan.

Aloe vera är en av världens äldsta läkeväxter. Kleopatra använde den för att hålla sig ung och Alexander den store blev frisk från ett inflammerat sår som vägrade läka efter att han blivit sårad av en pil.

Jag har många produkter i mitt sortiment och visar dem gärna. Kontakta mig för mer information.

 

Du kan även ringa eller skicka din beställning till:

• Didriane Wall • 0763-946047 • 070-83575579 • info@combatspirit.com

 

Aloe Vera Gelly

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighets-bevarande.

Används på hud som behöver den.

 

 

 

190:-

Aloe Jojoba Shampoo

Lyxigt, pH-balanserat schampo med Aloe vera och jojoba. Designat för att passa alla hårtyper. Ditt hår blir fräscht, glansigt och väldoftande – och enklare att styla

 

 

225:-/st

Aloe Body Conditioning Creme

Innehåller mjukgörande, utjämnande och fuktighetsbevarande ingredienser och doftar härligt av kryddig kanel. Krämen funkar även utmärkt som massagekräm.

 

464:-

Aloe Vera - dryck

Ren stabiliserad Aloe Vera gel är en rik källa av näringsämnen för att ge dig den perfekta tillägget för en hälsosam livsstil. Berikad med orbitol, askorbinsyra (vitamin C), citronsyra, kaliumsorbat och tokoferol.

Aloe Vera är känt för sin förmåga att bota tarmproblem på grund av dess höga antiinflammatoriska egenskaper. Aloe Vera juice hjälper tillväxten av goda bakterier i tarmen och därmed hålla matsmältningen.

290:-

ARGI+

För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler.

 

Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

 

 

628:-

Aloe Vera Jojoba Shampoo & Balsam

Lyxigt, pH-balanserat schampo med Aloe vera och jojoba. Designat för att passa alla hårtyper. Ditt hår blir fräscht, glansigt och väldoftande – och enklare att styla. Fritt från sulfater och silikoner. Passar perfekt ihop med Aloe-Jojoba Conditioning Rinse.

 

 

225:-/st

Aloe Lips

Håll leendet i form i alla väder! Kombinationen av Aloe vera, jojobaolja och bivax gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Kan också användas på nagelband och vid klåda av insektsstick, till exempel.

45:-

Avokado face and body soap

Underbar tvål till hela kroppen.

 

 

62:-

Aloe Vera Nectar

En smakfull version av Aloe vera-dryck som, liksom originalet, består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet – men här med smak av tranbär och äpple.

 

 

 

290:-

Forever Travel Kit

Ta med dig dina Forever-favoriter på resan, eller ge någon du tycker om chansen att prova dem! Travel Kit innehåller fem fina produkter i smarta små flygvänliga förpackningar: Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe-Jojoba Conditioner, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Bath Gelee och Forever Bright Toothgel. Allt förpackat i en smidig necessär.

 

 

250:-

Sunflower Andligt medium • Didriane Wall • 0763-946047 • 070-83575579 • info@combatspirit.com