prata med djur.

Sunflower

Djurkommunikation, healing, rening av hem,

försäljning av Aloe Vera, massage & medial rådgivning

Sunflower.

 

Jag är ett andligt medium och certifierad häxa som arbetar för att hjälpa människor och djur genom shamansk healing, healing, andlig vägledning och tarot.

Jag har en speciell förmåga att kommunicera med djur och människor vilket gjort att jag har genom åren haft väldigt många nöjda kunder. I takt med att min efterfrågan ökat kan jag nu arbeta på heltid med det jag älskar mest.

Djurkommunikation.

 

Behöver du hjälp med ditt djur?

Jag har förmågan att konsultera med djur, vilket ofta kan vara till stor hjälp om man har s.k. problemhästar. Jag bedriver min verksamhet hemifrån och riktar mig till såväl privatpersoner som företag som vill ha hjälp med vägledning, healing eller djurkonsultationer.

 

Problemhästar.

Förmågan att kunna konsultera med djur har jag haft sedan jag var liten.

Jag har alltid kommit väl överens med alla djur och jag har alltid haft särskilt god hand med “problemhästar". Att konsultera med djur är samma sak som att kunna prata med djur.

 

 

Jag kommer till er.

 

Jag mycket flexibel och jag kommer gärna ut till dig och ditt djur för konsultation, och healing. Jag kan utföra en konsultering på lite olika sätt. Dels kan jag åka och träffa djuret i fråga och konsultera med det eller så kan jag göra det på distans.

När jag kommer till dig tar jag reda på vad djuret tycker om sin situation och vad det har varit med om tidigare. Jag har mycket goda resulat när det gäller detta och har hjälpt många djur.

 

Distanshealing.

Jag kan också konsultera med djuret på distans. Om jag skall utföra det på distans är det lättare om jag har ett kort på djuret i fråga, men det fungerar även utan.Om jag t.ex. får höra talas om en häst som är väldigt huvudskygg, kan jag behandla det på så vis att jag ger den en typ av healing på distans. Det innebär att jag både konsulterar med djuret och skickar iväg healing.

 

Sunflower Andligt medium • Didriane Wall • 0763-946047 • 070-83575579 • info@combatspirit.com