healing.

Sunflower

Djurkommunikation, healing, rening av hem,

försäljning av Aloe Vera, massage & medial rådgivning

Schamansk healing.

 

Känner du dig trött och utan energi? Då kan healing vara något för dig. Med healing återställer man balansen mellan energierna i kroppen. Jag utför flera olika sorters healing men har framför allt inriktat mig på andlig och shamansk healing.

Shamansk Healing, att assistera själen till att hitta sanna livsväg, att kunna göra val som inte är styrda av rädsla, av vad andra tycker eller kan tänka, val som är DINA egna inte baserad på vad andra anser vara rätt eller fel, att göra livsval som sträcker sig bortom en linjär tidsaxel.

Hitta lugnet.

 

Lämna stress och dåliga tankar, låt ditt inre ljus lysa upp inom dig! Kanske behöver du och din personal må lite bättre, känna lite ljus och värme och finna en balans i tillvaron som gör att ni alla mår bättre.

 

Då är jag rätt för er. Genom shamansk healing, andlig vägledning, healing och/eller tarotkort kan jag få er att komma igång och få energierna att flöda.

 

Ditt inre.

 

Jag håller i meditaionskurser. I ett samhälle där vi stressar allt mer och fritiden blir mindre och mindre är det viktigt att vi hittar balansen i tillvaron. Med hjälp av meditation får du chansen att landa i vardagen och hitta dig själv. Det är som en oas av värme och glädje och något som alla borde unna sig.

 

 

Sunflower Andligt medium • Didriane Wall • 0763-946047 • 070-83575579 • info@combatspirit.com

Gästbok